Over communiceren met en het bereiken van je doelgroep
De Alkmaarse Coalitie tegen Eenzaamheid is in 2020 vol enthousiasme begonnen en aan de slag gegaan om eenzaamheid te voorkomen en te verminderen. Anno 2022 is het tijd voor een pas op de plaats. We zijn we nog steeds gedreven en met goede bedoelingen aan het werk in Alkmaar. Zijn er dingen die anders of beter kunnen?

Maandagmiddag 4 april
Alet Klarenbeek vertelt deze middag over haar ervaringen met projecten tegen eenzaamheid. Ze stelt dat er nog een wereld te winnen is door gericht reclame te maken voor de projecten en zo meer bewustwording te realiseren en meer deelnemers te trekken. Wat werkt wel en wat niet? Vanuit haar kennis en ‘eigen wijsheid’ biedt ze een visie op projecten rondom eenzaamheid en ouder worden. Ze geeft talloze praktische tips over hoe je meer deelnemers kan betrekken bij je project, onder andere aan de hand van praktijkvoorbeelden uit Alkmaar.

Over Alet Klarenbeek
‘Nieuwsgierigheid leidt me voortdurend de weg naar nieuwe inzichten, ervaringen en vooral: mensen. Het gevolg? Veel kennis en ervaring op uiteenlopende vakgebieden, een groot netwerk en een frisse blik.’ Onder andere:- landelijke campagne UP!, met live en online programma’s rond zingeving en levensvragen- auteur van het boek ‘Ik ben niet eenzaam’, waarin ze haar kennis en ervaring over eenzaamheid en ouderencommunicatie heeft samengebracht