Een gezellige start van de dag met de Goedemorgen app !
Ken je iemand die het gezellig vindt om elke ochtend een bericht te ontvangen via WhatsApp? Je kan mensen informeren over de Goedemorgen app van Espria ledenverening. We sturen elke dag een bericht om een mooie dag te wensen en om te laten weten dat we er zijn voor leden. Direct een vraag stellen is ook mogelijk. Bijvoorbeeld voor een luisterend oor, wat extra ondersteuning of advies. Om te helpen iemand te vinden om mee te wandelen of een kopje koffie te drinken. Of een afspraak te maken voor een gesprek.

De app is elke werkdag live tussen 8.30-9.00 uur. Om 8.30 uur gaat er naar alle deelnemers een goedemorgen groet met of zonder thema/ vraag. Sommige leden groeten alleen terug, zeggen niks of gaan even in gesprek. Dit gaat over van alles en nog wat. Er zitten leuke gesprekjes en opmerkingen bij. Zo is er even aandacht voor elkaar aan het begin van de dag.

Leden melden zich aan door een WhatsApp-bericht te sturen met naam en lidnummer naar Espria ledenvereniging via telefoonnummer 06 53 30 06 44.
Ken je iemand die dit leuk zou vinden ? Zou super zijn als je dan wilt wijzen op deze mogelijkheid !
Hier vindt meer informatie.