Netwerkbijeenkomst EENZAAMHEID

Netwerkbijeenkomst EENZAAMHEID

Maandag 3 oktober van 14-17 uur
Locatie: wordt nog bekend gemaakt

Wat wordt er in de regio aangeboden aan activiteiten om vereenzaming tegen te gaan? Hoe bieden we het aan? En wat kunnen we verbeteren om mensen in beweging te krijgen? Een inspirerende bijeenkomst waar je handvatten krijgt om het aanbod op de kaart te zetten. Bovendien leren we elkaar kennen en verbeteren we de samenwerking.

Alet Klarenbeek geeft een lezing en neemt je mee in de wereld van ouderen, van succesvolle projecten en communicatiecampagnes. Ouder worden, zingeving, van waarde zijn. Het komt allemaal langs.

De presentatie wordt op maat gemaakt aan de hand van de vraagstukken in onze regio. Uiteraard met voorbeelden uit het werkveld en tips voor ons als organisaties. Na de lezing gaat de groep uit elkaar praktisch aan de gang te gaan:

1. Mindmapping ‘hoe verbeteren we de onderlinge samenwerking?’
2. Brainstorm ‘hoe krijgen we mensen in beweging?’

Wil je deelnemen?
Geef je dan op via: Bijeenkomst Eenzaamheid – Teamvrijwillig
Deze netwerkbijeenkomst wordt georganiseerd door deelnemers van de Alkmaarse Coalitie tegen Eenzaamheid: team Vrijwillig, Humanitas en Welzijn WonenPlus. Voor meer informatie: Alicia Siffels, community manager Team Vrijwillig: 06 20 17 13 34/ a.siffels@teamvrijwillig.nl

03/10/2022 14:00 - 17:00

Toevoegen aan agenda