Espria Ledenvereniging helpt mensen het beste uit het leven te halen. Of iemand nu meer gemak wil of wat hulp kan gebruiken. De ledenvereniging is er voor en helpt mensen door moeilijke tijden. Bijvoorbeeld als ze zich eenzaam voelen.

Espria Ledenvereniging
Espria Ledenvereniging helpt mensen het beste uit het leven te halen. Of iemand nu meer gemak wil of wat hulp kan gebruiken. Maar ook als het even minder gaat. De ledenvereniging is er voor en helpt mensen door moeilijke tijden. Bijvoorbeeld als ze eenzaam zijn. Samen met andere organisaties in Alkmaar willen wij eenzaamheid verminderen.

Eenzaamheid is heel normaal, iedereen voelt zich weleens eenzaam. Het is een signaal dat er behoefte is aan meer contact met andere mensen. Soms lukt het niet om gevoelens van eenzaamheid zelf op te lossen, dan adviseren we om hulp te vragen. Want niemand weet het als iemand zich eenzaam voelt, totdat ze het vertellen. Mensen kunnen terecht bij de ledenadviseur en eenzaamheidsdeskundige Emmy Nuberg. Zij helpt en pakt graag samen met de betrokkene de gevoelens van eenzaamheid aan.

Adviseurs staan voor je klaar
Onze ervaren ledenadviseurs staan klaar voor de inwoners van Alkmaar. Voor een luisterend oor, antwoord op vragen, een goed advies of steuntje in de rug. Zodat de mensen weer verder kunnen. Soms is een huisbezoek prettiger of handiger dan telefonisch contact. Bijvoorbeeld als iemand met veel vragen tegelijk zit. Of omdat het fijner is als iemand even meekijkt. Wat de vraag of situatie ook is, de ledenvereniging helpt iemand altijd verder.